Top

De leukste grappen en korte moppen van Nederland!

Hier vind je de beste korte leuke moppen van Nederland!

Wil je dat onze site in de lucht blijft? Doneer dan €1 of meer via deze knop:


--------------------------------------------------------

Lachen is het gezondste wat er is!

<--- kies hier je categorie

Nieuwe moppen en leuke grappen zijn altijd welkom. Elke maand verloten we ook het KorteMop T shirt onder alle mensen die een mop hebben gemaild!


-----------------------------------------------------------------------


Doe je mee?

Mail je mop naar kortemop@gmail.com
 
Deze moppen site is de plek waar je leuke grappen, oneliners en raadsels vindt. Daarbij proberen we ook kindvriendelijke mop te plaatsen. Leuke grappen zijn bij ons altijd welkom. Moppen over Belgen en blondjes zijn ook erg populair. Mail ze gerust.

Veel plezier!
 
Dit zijn de leukste moppen die je kunt vinden op internet. De meest korte moppen , goeie , leuke moppen , grappige moppen, korte  raadsels. Als je een leuke korte mop, korte grappige mop, beste, grove grappen, een april grappen,  geinlijn gehoord hebt,
dan zijn ze hier altijd welkom.

Mail ze gerust via ons contact formulier. We zijn, net als jij gek op humor, grappen over blondjes,  grappen over belgen, leuke grappen, 1 april grappen, goede 1 april grappen, beste 1 april grappen en over belgen plus de beste oneliners! Welkom bij KorteMop.nl

Met een aantal vrienden hebben we deze website opgezet om meer lol in het leven te krijgen. Ik mag zeggen, dat lukt aardig! Onze helden zijn onder anderen Andre van Duin, Toon Hermans, maar ook houden wij van de harde humor van Hans Teeuwen en Theo Maassen. Ben je zelf een beginnen stand up comedian, dan is deze link misschien ook iets voor jou: Digital Weenie, met duizenden oneliners en oneliners. Als je verder wil als standup comedian dan doe je er goed aan om veel shows te bekijken op youtube van standup artiesten. Dit is een leuke link van een Youtube humor kanaal.